FIND INSPIRATION TIL AKTIVITETER OG FÅ EN MASSE SEJLERGLÆDE SAMMEN

klik på hjulet og kom i gang

youngsters teamet

kontakt

say hello!

teamet

Mia Krogh
Klub Coach
Mobil: 30 23 75 83
E-mail: mia@sejlsportsligaen.dk

Rasmus Slabiak
Logistikchef
Mobil: 22 68 20 80
E-mail: Rasmus@sejlsportsligaen.dk

Nynne Desirée Ammundsen
Brand Manager

Mobil: 28 56 51 80
E-mail: nynne@sejlsportsligaen.dk
let’s talk

kommunikation

Kommunikationen mellem Y-Ambassadører foregår på YOUNGSTERS officielle Facebook-gruppe: YOUNGSTERS Ambassadører, i en lokal messenger-gruppe bestående af Ambassadører fra klubber i dit område, samt jeres egen interne messenger-gruppe. I alle grupperne vil en fra YOUNGSTERS TEAMET deltage, så kommunikationsvejen bliver så kort som muligt. 

Her kan du sende interesserede til, hvis de har spørgsmål omkring YOUNGSTERS generelt eller hvis du vil informere om YOUNGSTERS i din klub. Der ligger et specielt låst klubområde, hvor der er dokumenter til brug i klubben med alt fra tips til den gode fondsansøgning til brevet til klubbens medlemmer om det nye tiltag i klubben! Det er også her du finder manualer til gennemførelse af Y-aktiviteter som YOUNGSTERS Camps, FunRace, Ungdomsliga events og andre aktiviteter.

 

go get them

youngsters klubber

Der er flere YOUNGSTERS sejlklubber i Danmark og de klubber der endnu ikke er YOUNGSTERS klubber har ofte en Ungdomsafdeling. YOUNGSTERS Sejlklubber har adgang til en række koncepter der er udviklet til unge, som sejlere fra forskellige klubber kan mødes omkring.