FIND INSPIRATION TIL AKTIVITETER OG FÅ EN MASSE SEJLERGLÆDE SAMMEN

klik på hjulet og kom i gang

LET’S START HAVING FUN

til sejlerne

fællesskab og medbestemmelse

fedt miljø!

Som YOUNGSTERS sejler får du ikke bare sejlsport på en anden måde, du får også et fællesskab, en mulighed for at dygtiggøre dig og medbestemmelse. Miljøet i din YOUNGSTERS sejlklub beror på en betydelig indsats fra din side. Ikke at du skal være i klubben hver dag, men en forventning om at når du er der deltager du med ideer, gå på mod og motivation. Har du en ide du kunne tænke dig at prøve af, så er YOUNBSGERS noget for dig. Ingen ide er for skør, kompliceret eller umulig, alt skal prøves af for at se om det virker.

Du sejler sammen med en masse andre unge sejlere. Visse dage kan der være aldersforskel på deltagerne, andre gange er du sammen med sejlere omkring din egen alder. Hver gang du sejle vil du opleve at den viden du har kan bruges til at dygtiggøre andre sejlere eller sikre at I kommer godt og sikkert i havn.

Den viden du mangler kan du tillære dig fra de øvrige sejlere, ved at eksperimentere, ved at vidensdele og ikke mindst gennem klubben øvrige dygtige sejlere.

Det vil både være almindelig aften sejlads på et par timer og længere ture i weekenderne og ferierne hvor i måske overnatter i bådene. Måske er der dage hvor I ikke kommer på vandet fordi I mest af alt trænger til at slappe af, lytte til musik og måske vedligeholde en af bådene. Det er dig der sammen med de øvrige sejlere sætter dagsordenen for hvordan jeres YOUNGSTERS skal se ud i klubben – inden for nogle rammer I selv er medbestemmende omkring.

vil du med ud og sejle?

kan jeg være med?

Alle kan være med! Det er vigtigt at du lige undersøger hvor gammel man skal være for at blive en del af YOUNGSTERS i din nærmeste sejlklub – der kan nemlig godt være forskelle fra klub til klub.

Har du erfaring fra jollesejlads, eller tursejlads med dine forældre kan du være med og du kan være med hvis du er blevet nysgerrig på sejlads, men aldrig har siddet i en båd før.

 

YOUNGSTERS er bygget op så alle kan føle sig trygge og får mulighed for at udvikle sig. Træningen foregår på tværs af alder og niveau og det fede er at drenge og piger sejler sammen i bådene, men det er naturligvis også muligt at lave pige og drenge besætninger ind i mellem.

Har du nogle venner der også vil være med, så er de velkomne. Du skal bare lige huske at aftale det med klubben.

go get them

youngsters klubber

Der er flere YOUNGSTERS sejlklubber i Danmark og de klubber der endnu ikke er YOUNGSTERS klubber har ofte en Ungdomsafdeling. YOUNGSTERS Sejlklubber har adgang til en række koncepter der er udviklet til unge, som sejlere fra forskellige klubber kan mødes omkring.

LET’S START HAVING FUN

mere info

TIL FORÆLDRENE

YOUNGSTERS er et sejlsportskoncept til børn og unge hvor det er barnet/den unge der er i centrum. Det er et koncept der favner alle – de som vil sejle meget og lære en masse om sejlads, både, vind og vejr og de som bruger det som et frirum til at slappe af og være sammen med vennerne med sejlsporten som krydderi.

the youngsters way

THE YOUNGSTERS WAY er den overordnede ”religion” der skal være med til at skabe sejlklubber og sejladsmiljøer der er attraktive for de unge. Både når man starter sit sejlerliv og i ligeså høj grad et miljø man ønsker at blive i – så vi kan skabe sejlere for livet.